Jutafol N/Al 130 Reflex / опаковка 75 m2

Jutafol N/Al 130 Reflex / опаковка 75 m2
Ново
Обща цена352 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 bal
Цена за bal 352 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код0015879ПроизводителKlöberГаранция24 месеца

Jutafol N 130 Отразяващ забавител на горенето

Това е силно пароустойчиво фолио, което е снабдено с отразяващ алуминиев слой, нанесен върху полиолефиново фолио, подсилено с мрежа от 130 g на m2. Фолиото предотвратява проникването на влага в топлоизолацията, като по този начин я предпазва и повишава нейната ефективност, алуминиеваФолиото отразява лъчистата топлина обратно във вътрешното пространство и намалява разходите за отопление. То се използва при скатни и плоски покриви, но също така и при хоризонтални конструкции, където височината наТе допринасят значително за запазване на дългосрочната функция на изолацията и намаляват кондензацията. Ако се спазва процедурата за работа, тя има перфектна ветроустойчивост. Фолиото е с намалена горимост, тъй като съдържа забавител на горенето.

Размер на ролката 1,5 x 50 m (75 m2)

Тегло 13 кг

Инсталиране на Jutafol N 130 рефлекс

Нанасянето се извършва както хоризонтално, така и вертикално от вътрешната страна на топлоизолацията. За монтаж върху дървени конструкции използваме пистолет за скоби или пирони с плоска голяма глава, винаги е по-добре да се сковат и да се сгреятЗа профили от гипсокартон използваме двустранно залепваща лента Jutafol Prof. Пароизолацията трябва да бъде паропропускливо залепена в местата на застъпване и връзките, като това важи и за всички преходи в сградата. Връзката със зидарията или планирания дървен материал се закрепва с Jutafol Mastic или Jutafol TP 15 лента и се фиксира с притискаща планка или профил. За отразяващи възможности е необходимо да се осигури затворена въздушна междина между пароизолацията и тавана от 4 - 6 cm, без тази мярка отразяването е неефективно. Връзката с покривните прозорци трябва да се реши в зависимост от използвания прозорец, тъй като всеки производител предлага различни решения за свързване на пароизолацията към своите продукти. За ремонт на пароизолациите се прилага принципът на използване на системни ленти от Juta a.s.


Ремонт на по-малки дупки


Ремонт на по-големи дупки


Демонстриране на ефективността на рефлексията

производителKlöber
Състояние (опаковка)75.00
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко