Фолио Jutafol DTB 150 / опаковка 75 m2

Фолио Jutafol DTB 150 / опаковка 75 m2
Обща цена353 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 bal
Цена за bal 353 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код0015874ПроизводителKlöberГаранция24 месеца

Jutafol DTB 150

Четирислойна хидроизолационна мембрана, състояща се от армираща мрежаи два специални слоя (хидроизолация с паропропускливост) и защитна нетъкана материя от долната страна ( защитен слой срещу механични повреди с частична абсорбция при повишена температура влажност от вътрешната страна), вътрешният слой е изработен от подсилена полиетиленова мрежа (която осигурява здравина). Благодарение на здравия си състав той осигурява висока механична устойчивост на повреди от ходене по време на монтажа. Подходяща за трислойни непокрити покривни конструкции, при които трябва да има вентилационна междина над и под фолиотоИзползва се и за кофражни покриви, при които трябва да има вентилационна междина над и под фолиото. Когато JUTAFOL DTB 150 се използва при скатни вентилируеми покриви с пълен кофраж, покривният материал може да се полага директно върху фолиото без контрафорс. По този начин се свеждат до минимум разходите, като същевременно се гарантира пълната функционалност и дълготрайност на покривното покритие. Jutafol не е податлив на гниене, плесен или вредители, безопасен е за здравето и може да се рециклира напълно. Минималният възможен наклон на покрива е 17°.

Размер на ролката 1,5 x 50 m (75 m2)

Тегло 15 кг

Приложения на Jutafol DTB 150

Фолиото се поставя хоризонтално директно върху гредите или фермите, като разстоянието между тях не трябва да надвишава 1400 mm. Когато се прилага върху масивен кофраж, под кофража трябва да се създаде функционална вентилационна междина. Фолиото се нанася с нетъкан текстил към вътрешното пространство, като се започва от стрехата и се върви към билото. За предпочитане е закрепването да се извършва с некорозионни пирони или механични скоби, за предпочитане приЗатова е необходимо да се вземе предвид това при закупуването на фолиото. За свързване на Jutafol към улуците използваме лентата Jutafol SP1 или Jutadach SP 38.В случай на преминаване на предмети през фолиото, използваме Jutafol SP1 или Jutadach SP super butyl rubber tape.


Препоръчително наслагване


Вентилация в билото

производителKlöber
Състояние (опаковка)75.00
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко