Дифузионно фолио Jutadach 150 г с 2 ленти за нанасяне / 75 м опаковка

Дифузионно фолио Jutadach 150 г с 2 ленти за нанасяне / 75 м опаковка
Обща цена490 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 bal
Цена за bal 490 bgn MwSt
Имаме 4 balведнага на разположение за закупуване
Код5315,14aПроизводителKlöberГаранция24 месеца

Дифузионна мембрана Jutadach 150g 2AP (контакт)

Фолиото се използва като допълнителна паропропусклива хидроизолация за защита на покрива.покривната конструкция, топлоизолацията и тавана от неблагоприятни въздействия като дъжд, влага, причинена от дъжд и сняг. Високата паропропускливост осигурява изпаряването на водните пари от вътрешността.

Какво точно означава 2AP ?

Съкращението или обозначението 2AP ни казва, че фолиото е оборудвано с т.нар. Апликационна лента, просто казано, на единия край е залепена двустранна самозалепваща се лента, която значително опростява и ускорява монтажа на покривното фолио.

Кога е добре да се използва лентата за нанасяне?

Винаги използвайте, ако наклонът на покрива е по-малък от 22 градуса. друг случай е, ако мембраната Jutadach трябва да действа и като бариера срещу вятъра, ако фолиото трябва да служикато временно решение, върху което например след зимата ще бъде положена окончателната покривна конструкция, бихме препоръчали това фолио поради неговата херметичност срещу нежелани течове в сградата.

Използване на Jutadach 150g 2AP

Обхватът на приложенията е много широк, особено за всички скатни покривни конструкции, независимо дали са кулиИзползва се като допълнителна хидроизолация и като бариера срещу вятър. Може да се използва и за вертикална облицовка без UV лъчи - пълна облицовка.Самозалепващата се лента за нанасяне е особено полезна за вертикални конструкции.Jutadach се препоръчва и като топлоизолационна защита за външна изолация на външни стени на сгради със сгъваема ограждаща конструкция. Мембраната не трябва да бъде изложена на ултравиолетовите лъчи, дори когато са разпръснати през различни осветителни отвори, като например мансарди, покривни прозорци или осветителни керемиди.Това би могло да влоши нейната функция.

Монтиране на ютадах 150g 2AP

Мембраните Jutadach се полагат хоризонтално или вертикално, винаги с отпечатаната страна на фолиото, обърната към покривното покритие. Монтажът започва от улука на стрехата към билото. Застъпването на фолиото трябва да бъде около 10 см в зависимост от наклона на покрива (необходимо е да изчислите при покупката, че ще ви трябват 10% от фолиото за повече от размера на покрива в м2). За да се осигури водонепропускливост, фолиото е снабдено със самозалепваща се нанесена лента. по време на изпълнението фолиото (лентите) не трябва да се разменя или да се опъва по диагонал, така че върху материала да се образуват вълнички. Фолиото се заковава с некорозионни пирони с плоска глава или може да се използва механичен телбод (телбод) с телбод. В долния край на покрива, близо до стрехите, мембраната трябва да се залепи към стреховото фолио със самозалепващи се ленти JUTADACH SP 38(застъпващи се) или JUTADACH SP SUPER, но това се лепи от външната страна.За да функционира добре, е необходимо да се поддържа и правилна циркулация на въздуха, поради което за покривното покритие трябва да се предвидят достатъчно вентилационни елементи.

Размерът на ролката е 1,5 м х 50 м, което означава 75 м2, а общото тегло е 12 кг.

производителKlöber
JUTADACH 150 е трислойна хидроизолационна мембрана. Състои се от дифузно фолио и два слоя нетъкан полипропиленов плат. JUTADACH 150 е подходяща за използване като контактна или безконтактна подпокривна дифузионна мембрана в скатни покривни системи без кофраж. Съставът на мембраната осигурява добра водонепропускливост при дъжд. JUTADACH 150 отвежда водните пари от конструкцията, като създава затворена система за топлоизолация, която е защитена от дъжд, сняг, прах и влага. JUTADACH 150 е подходяща за монтаж в скатни покривни системи от подредени глинени, бетонни, фиброциментови, керамични и шистови покрития. JUTADACH 150 може да се използва върху вертикални стенни конструкции като ветрозащита. Минималният възможен наклон на покрива е 17° (по-малки наклони са възможни след консултация с техническо лице на JUTA) 75 m2 / 1 ролка, син цвят на печат
ОписаниеПодробности
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко