Jutadach 135 g дифузионно фолио с 2 ленти за нанасяне / 75 m опаковка

Jutadach 135 g дифузионно фолио с 2 ленти за нанасяне / 75 m опаковка
Обща цена250 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 bal
Цена за bal 250 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код5315,12ПроизводителKlöberГаранция24 месеца

Jutadach 135 g филм с 2AP (контакт)

Folie Jutadach 135 g

Това е хидроизолационна мембрана, която се състои от три слоя. Два слоя са от нетъкан полипропиленов плат, а третият слой е дифузно фолио. Jutadach 135 е подходяща за скатни покриви без кофраж, като контактна или безконтактна подпокривна дифузионна мембрана. Минималният възможен наклон на покрива е 17° (след консултация с техник на фирмата). JUTA, възможен е и по-малък наклон)


Оригинален продукт на JUTA

Folie Jutadach 135 g

Всяко фолио е отпечатано с JUTA и благодарение на това можете да сте сигурни, че продаваме само оригинален продукт от JUTA.


Какви са основните предимства

Folie Jutadach 135 g

Съставът на мембраната осигурява добра хидроизолация при дъжд, отвежда водните пари от конструкцията навън, създавазатворена система за топлоизолация, която е защитена от дъжд, сняг, прах и влага. Подходяща е за полагане и в скатни покривни системи от сглобяеми тухли, бетон, фиброцимент, керамика и шисти. Може да се използва и върху вертикални стенни конструкции като ветрозащита. Фолиото е снабдено с две самозалепващи се ленти за лесно, бързо и водоустойчиво приложение.


Подробна разлика между горната и долната част

Folie Jutadach 135 g

От лявата страна на снимката можете да видите подробна снимка на повърхността от горната страна на фолиото, а от дясната страна - подробна снимка от долната страна на фолиото JUTA.


Параметри

  • Превръщане m2/ролка: 75 m2 = 1 ролка
  • Ширина на ролката: 1,5 м
  • Дължина на намотката: 50 м
  • Цвят на печат: черен
производителKlöber
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко