Лепило за монтиране на первази BERNER 12 кг

Лепило за монтиране на первази BERNER 12 кг
Лепило за монтиране на первази BERNER 12 кг
Лепило за монтиране на первази BERNER 12 кг
Обща цена135 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 135 bgn MwSt
Имаме 2 бр.веднага на разположение за закупуване
Код870,33Гаранция24 месеца

Лепило за монтиране на первази BERNER 12 кг

Доказано в практиката монтажно лепило за максимално натоварени, устойчиви на стареене лепени съединения на строителни материали между дърво, бетон, зидария, керамика, газобетон, камък и стиропор. Лепене на поцинковани и титаниевоцинкови первази, керамични плочки, парапети за столове, дървени стълби, етернитови плоскости, плоскости от дървесни частици с покритие, рамки на дървени рамки
При лепене на титано-цинкови листове е важно лепилото да се нанася преди втвърдяване, за да не се получи затворена фугаТова означава да се нанася с назъбена мистрия от рамката на прозореца навън.

Препоръки на производителя

Повърхностите, които ще се залепват, трябва да са почистени и обезмаслени, както и да са достатъчно устойчиви на натоварване. Нанесете монтажното лепило с назъбена мистрия или точково от едната страна. Незабавно нанесете лепилото, като го натиснете силно, като се уверите, че имате достатъчно количество лепило под ръка. Не работете при дъжд и при температури под 5°C и над 40°C. Намокрете предварително силно абсорбиращите основи. Втвърдената смес е устойчива на температурни промени и замръзване от -40°C до +85°C, като в краткосрочен план може да издържи и повече. За критични основи извършете предварително тест за свързване. Разходът, посочен от производителя, е 250 g - 500 g на m2 за дебелина на лепилния слой от 0,5 - 1 cm.

Цвят бял, капацитет на опаковката (кофа) 12 кг

Лист с технически данни ТУК

Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко