Úžlabí RŠ 333, 1 бм, естествен цинк

Коритото се образува, когато се срещнат две равнини на покрива.
Úžlabí RŠ 333, Естествен цинк
Úžlabí RŠ 333, Естествен цинк
Úžlabí RŠ 333, Естествен цинк
Изберете вариант
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Обща цена17,3 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 17,3 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код8770ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Клапане на улука

Коритото се образува, когато се срещнат две равнини на покрива.

Проблемът с улука може да се реши първо чрез покриване - в случай нав случай на асфалтови керемиди, шаблонни покриви като шисти, етернит или керемиди като бобър. Изпълнението на улук с помощта на покривен материал е естетически впечатляващо дело. От финансова гледна точка обаче това изпълнение е по-взискателно, както по отношение на разхода на покривен материал, така и особено по отношение на самия монтаж.

Второ, дизайнът на улука с помощта на листове. Това е по-често срещаният вариант в нашите условия (при някои покривни покрития това е и единственият вариант - например при керемидите и металните покрития).

Улуците от ламарина се изработват с крайни огъвания в краищата, закрепват се къмламарините или към кофража посредством анкери и удължители, изработени от ламаринени ленти. Разгънатата широчина на ламарината трябва да е минимум 333 mm. Наклонът на покривните плоскости може да варира. Въз основа на различните наклони през лявата и дясната част на покривния улук могат да преминават различни количества вода.В такива случаи улуците се произвеждат с така наречената "водонепропусклива" конструкция. Изработва се междинен воден улей (случаи с разлики от над 10°).

ЦвятЕстествено
Разширена ширина333 mm
МатериалЕстествен цинк
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко