Ветроупорна релса RŠ 333, 1 bm, Боядисан цинк, Стоманено червено RAL 3009

За завършване на покривите във фронтона се използва защитна лента, която предпазва покрива от вода и атмосферни влияния.
Ветроупорна релса RŠ 333, Боядисан цинк, Стоманено червено RAL 3009
Ветроупорна релса RŠ 333, Боядисан цинк, Стоманено червено RAL 3009
Ветроупорна релса RŠ 333, Боядисан цинк, Стоманено червено RAL 3009
Изберете вариант
Délka 1 m
Nelze objednat
Délka 2 m
Nelze objednat
Délka 3 m
Nelze objednat
Обща цена28,3 bgn с ДДС
Този продукт не може да бъде закупен
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 28,3 bgn MwSt
Nelze objednatразпродадени
Код0010406ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Ветроупорна релса RŠ 333, Боядисан цинк, Стоманено червено RAL 3009

Наветрената релса с развита широчина 333 мм е изработена от ламарина с обща широчина 33,3 см. Тя е подходяща предимно за по-големи сгради, като например фамилни къщи. Този тип се използва при двускатни и скатни покриви, където няма открит таван или стена. Като покривен материал могат да се използват ниски покривни материали, които се поставят директно върху кофража. Те включват асфалтови керемиди, пластмасови покривни покрития Capacco и Ekoternit, алуминиеви покривни покрития, картон и др. Полагането на дъсчената обшивка се извършва от корнизния ръб постепенно към билото. Преди полагането е необходимо първо да се монтираосновата под стрехата, самата стреха, върху която стрехите, и след товапокривната мембрана. Произвеждаме по поръчка дължини от 1 м, 2 м и 3 м.

Подготовка на подветрената релса

Преди да започнете да монтирате самата парапетна релса на покрива на къщата си, трябва да направите няколко корекции. На първо място, начертайте линия върху хоризонталната част на покрива, на около 2,5 cm от ръба на парапета.
След изготвянето на чертежа можете да започнете да изрязвате маркираната част, за предпочитане с водопроводни ножици, които са предназначени за тази цел.
Прикрепете модифицираната парапетна релса към страничния ръб на покрива, така че да лежи върху вече прикрепените стрехи и по цялата дължина на кофража. Поставете изрязаната част успоредно на ръба на стрехата. Това изрязване ще позволи също така естетическото покриване на стрехите отстрани. С тази стъпка имаме готовност за закрепване на корнизната релса.

Закрепване на парапета към покрива

Закрепете летвата на 50 см от страната с помощта на водопроводни винтове с гумена шайба в цвета на облицовката.
Необходимо е също така да се прикрепи подпорната релса къмхоризонталната повърхност под покривното покритие. За тази цел се използват водопроводни фиксатори, винаги на стъпки от 30 cm. Лъчът се закача за ръба на водоотвеждащия жлеб и се заковава на място скартонен пирон.

Свързване на подветрената релса

Преди да съедините двете релси, първо трябва да отрежете долния ъгъл на вече прикрепената леерова релса. Препоръчваме ви да използвате ножици за ламарина Stubai "Pelican".
Плъзнете новата релса отгоре върху вече закрепената релса. Закачете корнизния ръб на новата летва в точката на срязване и плъзнете подветрените летви заедно, за да се получи застъпване от 2 см.
Притиснете краищата на улуците вдолната част на съединението. За да направите това, ще ви трябват водопроводнически сгъваеми клещи, за да не повредите ламарината или боята.
Завсяко съединение подпорната релса трябва да се завинти сводопроводен винт сгумена шайба. Не забравяйте да завиете винта от страната на съединението, където е горната релса.

Свързване на подветрената релса на билото

Поставете плочата върху ръба на кофража, така че да има необходимото припокриване с ръба на билото. С помощта на дърводелски ъгъл очертайте вертикална фаска от билото по оста на покрива.
Сега изрежете предварително начертания скос с ножиците за ламарина Stubai "Pelican". За хоризонталната част на подветрената летва, която лежи върху кофража под покрива, оставете припокриване на ламарината над изрязаната фаска от вертикалната страна. Припокриването е 3 cm на едната релса и 2 cm на другата релса, за да могат листовете да се сгъват един в друг.
Огънете полученото 3-сантиметрово припокриване на ламарината от хоризонталната страна на подветрената релса нагоре до прав ъгъл с помощта на клещи. След това ще работим с огънатата ламарина в последната стъпка, след като двете подветрени релси бъдат прикрепени към покрива.
Плъзнете наветрените летви една в друга, за да избегнете появата на пролука в съединението между летвите.
Завинтете двете подветрени релси до съединението отстрани,като използвате водопроводни винтове с гумени шайби .
Последната стъпка е да се сгъне съединението на подветрените релси в края на билото. Разделяме сгъването на три стъпки: 1) прегъваме 1 см от листа върху по-късия лист на втората летва, 2) прегъваме прегънатия лист и го намокряме добре.3) огъваме припокриващата се ламарина на една страна с помощта на чук .

Подробен преглед на облицовките в офертата

ЦвятСтоманено червено (RAL 3009)
Разширена ширина333 mm
МатериалЛакиран цинк
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко