Корито RŠ 333, 1 bm, мазилка Prefalz, светлосиво P.10 RAL 7005

Коритото се образува, когато се срещнат две равнини на покрива.
Корито RŠ 333, мазилка Prefalz, светлосиво P.10 RAL 7005
Корито RŠ 333, мазилка Prefalz, светлосиво P.10 RAL 7005
Корито RŠ 333, мазилка Prefalz, светлосиво P.10 RAL 7005
Изберете вариант
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Обща цена27,4 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 27,4 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0013513ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Клапане на улука

Коритото се образува, когато се срещнат две равнини на покрива.

Проблемът с улука може да се реши първо чрез покриване - в случай нав случай на асфалтови керемиди, шаблонни покриви като шисти, етернит или керемиди като бобър. Изпълнението на улук с помощта на покривен материал е естетически впечатляващо дело. От финансова гледна точка обаче това изпълнение е по-взискателно, както по отношение на разхода на покривен материал, така и особено по отношение на самия монтаж.

Второ, дизайнът на улука с помощта на листове. Това е по-често срещаният вариант в нашите условия (при някои покривни покрития това е и единственият вариант - например при керемидите и металните покрития).

Улуците от ламарина се изработват с крайни огъвания в краищата, закрепват се къмламарините или към кофража посредством анкери и удължители, изработени от ламаринени ленти. Разгънатата широчина на ламарината трябва да е минимум 333 mm. Наклонът на покривните плоскости може да варира. Въз основа на различните наклони през лявата и дясната част на покривния улук могат да преминават различни количества вода.В такива случаи улуците се произвеждат с така наречената "водонепропусклива" конструкция. Изработва се междинен воден улей (случаи с разлики от над 10°).

ЦвятСветло сив (RAL7005)
Разширена ширина333 mm
МатериалPREFA алуминий
Повърхностмазилка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко