Връхна облицовка RŠ 250, 1 bm, Боядисан цинк, Стоманено червено (RAL 3009)

Подрязването се извършва в краищата на покривната обшивка, където вертикална строителна конструкция стърчи от покривната обшивка - стена, таван, комини и др.
Горна облицовка RŠ 250, боядисан цинк, стоманено червено (RAL 3009)
Горна облицовка RŠ 250, боядисан цинк, стоманено червено (RAL 3009)
Горна облицовка RŠ 250, боядисан цинк, стоманено червено (RAL 3009)
Изберете вариант
Délka 1 m
Nelze objednat
Délka 2 m
Nelze objednat
Délka 3 m
Nelze objednat
Обща цена15,9 bgn с ДДС
Този продукт не може да бъде закупен
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 15,9 bgn MwSt
Nelze objednatразпродадени
Код0012806ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Облицовка на стената

Облицоването се извършва в краищата на покривната обшивка, където откъдето вертикална строителна конструкция - стена, таван, комини и т.н. - излиза от покривната обшивка.

На покрива обшивката се извършва по протежение на наклона на покрива (странична обшивка). В този случай обковът най-често се поставя под покритието на покрива. В края на обкова се прави обратен завой. В зависимост от количеството на оттичане на водата се препоръчва страничното оформяне на строителните конструкции да се снабди и с воден жлеб.

Облицовката, която се прави успоредно на стрехата (т.е. разстоянието на листа от стрехата или билото не се променя), винаги се завършва върху покривния материал след водата. Височината на вертикалната част на обкова трябва да бъде съобразена с местните климатични условия - напр. В районите с повече сняг височината на обтекателя се увеличава. Горната част на кантара може да се покрие с покриваща лента.

Монтирайте елемента "обшивка към стена" преди полагането на покривната конструкция. При монтирането му спазвайте общите принципи и правила за водопроводната инсталация. Започнете монтажа на обкова от стрехата към билото, като спазвате застъпването на елементите. Подравнете фланелите, прикрепете ги към кофража или летвите и към стената.

ЦвятСтоманено червено (RAL 3009)
Разширена ширина250 mm
МатериалЛакиран цинк
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко