Керемиди RŠ 250, 1 бм, Prefalz гладка, светлосива P.10 RAL 7005

Улуците са много важен елемент за защита на покрива от течове на вода и удължават живота на целия покрив.
Керемиди RŠ 250, Prefalz гладка, светлосива P.10 RAL 7005
Керемиди RŠ 250, Prefalz гладка, светлосива P.10 RAL 7005
Керемиди RŠ 250, Prefalz гладка, светлосива P.10 RAL 7005
Изберете вариант
Délka 3 bm
Zakázková výroba
Délka 1 bm
Zakázková výroba
Délka 2 bm
Skladem
Обща цена20,4 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 20,4 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0011630ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Керемиди RŠ 250, Prefalz гладка, светлосива P.10

Капандурите с развита широчина от 250 мм са изработени от ламарина с обща широчина 25 см. Използва се на всички сгради, където има покривно покритие: асфалтови керемиди, картон, PVC фолио, Capacco, Eureko, Ekoternit и дрһттрѕ://.... Улуците са много важни, тъй като служат за защита от течове на вода и удължават живота на целия покрив. Улуците се закачат за основата и се заковават само от вътрешната страна, така че покривната конструкция да застъпва пироните. По тази причина стрехите не могат да се заковават от външната страна като основа, тъй като пироните ще се виждат и водата може да изтече в кофража. След полагането на подложката и корнизите цялата конструкция се покрива с покривна мембрана IKo ECO, Iko Pro, Iko Pro plus, Bauder TOP TS 40 NSK или Bauder Top UDS 1,5 NSK.

Монтаж на улука върху подготвената основа

Подложката трябва да бъде подготвена и прикрепена към кофражапреди монтажа на самия улук. Моля, вижте продукта"подложка под стрехата" за инструкции за монтаж. Върху тази подготвена подложка можем да започнем монтажа на улука. Закачете външния ръб на улука за сгънатия ръб на подложката, вижте снимката.
Ако улукът е закачен за основата по цялата си дължина, можем да го обърнем и да го поставим върху кофража.
Преди да закрепите улука, той трябва да бъде подравнен с ръба на основата. На снимката по-долу е показан детайл на улука, закачен за основата.

Прикрепване на стрехите към покрива

Закрепете стрехите на интервали от 20 см на около 1 см от вътрешния ръб с помощта на чук и картонени пирони. Винаги избирайте материала на пироните (CU, FeZn и AL) в съответствие с материала, използван при производството на облицовката. Не е необходимо да се пробиват предварително шиндлите, картоненият пирон ще премине през материала.
Пироните се поставят само на един ред, за разлика от основата, така че последващата покривна мембрана и покривен материал да се припокриват с пироните. Това ще гарантира, че няма да има изтичане на вода върху кофража и ще удължи живота на целия покрив. Затова препоръчваме да използвате подложка за всеки улук, която има много важна функция в случай на силен вятър.

Свързване на улуците

Свързването наулуците е много просто, просто поставете улука върху вече прикрепения улук и запазете застъпването от поне 5 см. Трябва да имате предвид това при поръчката на улуците, за да разполагате с достатъчно допълнителен материал. След това продължете с фиксирането към покрива, като използвате същата процедура, както при предишните улуци.

Подробен преглед на облицовките в офертата

ЦвятСветло сив (RAL7005)
Разширена ширина250 mm
МатериалPREFA алуминий
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 bm
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко