Кант за стена в комбинация с покриваща лента RŠ 250, 1 бм, естествен цинк

Подрязването се извършва в краищата на покривната обшивка, където вертикална строителна конструкция стърчи от покривната обшивка - стена, таван, комини и др.
Кант за стена за комбинация с покриваща лента RŠ 250, естествен цинк
Кант за стена за комбинация с покриваща лента RŠ 250, естествен цинк
Кант за стена за комбинация с покриваща лента RŠ 250, естествен цинк
Изберете вариант
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Обща цена12,7 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 12,7 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0012116ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Облицовка на стената

Облицоването се извършва в краищата на покривната обшивка, където откъдето вертикална строителна конструкция - стена, таван, комини и т.н. - излиза от покривната обшивка.

На покрива обшивката се извършва по протежение на наклона на покрива (странична обшивка). В този случай обковът най-често се поставя под покритието на покрива. В края на обкова се прави обратен завой. В зависимост от количеството на оттичане на водата се препоръчва страничното оформяне на строителните конструкции да се снабди и с воден жлеб.

Облицовката, която се прави успоредно на стрехата (т.е. разстоянието на листа от стрехата или билото не се променя), винаги се завършва върху покривния материал след водата. Височината на вертикалната част на обкова трябва да бъде съобразена с местните климатични условия - напр. В районите с повече сняг височината на обтекателя се увеличава. Горната част на кантара може да се покрие с покриваща лента.

Монтирайте елемента "обшивка към стена" преди полагането на покривната конструкция. При монтирането му спазвайте общите принципи и правила за водопроводната инсталация. Започнете монтажа на обкова от стрехата към билото, като спазвате застъпването на елементите. Подравнете фланелите, прикрепете ги към кофража или летвите и към стената.

ВНИМАНИЕ - покриващата лента не е част от горната облицовка! Трябва да се поръча отделно тук.

ЦвятЕстествено
Разширена ширина250 mm
МатериалЕстествен цинк
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко