Кант за стена в комбинация с покриваща лента RS 200, 1 bm, Prefalz stucco, Anthracite P.10 RAL 7016

Подрязването се извършва в краищата на покривната обшивка, където вертикална строителна конструкция стърчи от покривната обшивка - стена, таван, комини и др.
Стенна лайсна за комбинация с покриваща лента RŠ 200, мазилка Prefalz, антрацит P.10 RAL 7016
Стенна лайсна за комбинация с покриваща лента RŠ 200, мазилка Prefalz, антрацит P.10 RAL 7016
Стенна лайсна за комбинация с покриваща лента RŠ 200, мазилка Prefalz, антрацит P.10 RAL 7016
Изберете вариант
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Обща цена16,9 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 16,9 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0011913ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Облицовка на стената

Облицоването се извършва в краищата на покривната обшивка, където откъдето вертикална строителна конструкция - стена, таван, комини и т.н. - излиза от покривната обшивка.

На покрива обшивката се извършва по протежение на наклона на покрива (странична обшивка). В този случай обковът най-често се поставя под покритието на покрива. В края на обкова се прави обратен завой. В зависимост от количеството на оттичане на водата се препоръчва страничното оформяне на строителните конструкции да се снабди и с воден жлеб.

Облицовката, която се прави успоредно на стрехата (т.е. разстоянието на листа от стрехата или билото не се променя), винаги се завършва върху покривния материал след водата. Височината на вертикалната част на обкова трябва да бъде съобразена с местните климатични условия - напр. В районите с повече сняг височината на обтекателя се увеличава. Горната част на кантара може да се покрие с покриваща лента.

Монтирайте елемента "обшивка към стена" преди полагането на покривната конструкция. При монтирането му спазвайте общите принципи и правила за водопроводната инсталация. Започнете монтажа на обкова от стрехата към билото, като спазвате застъпването на елементите. Подравнете фланелите, прикрепете ги към кофража или летвите и към стената.

ВНИМАНИЕ - покриващата лента не е част от горната облицовка! Трябва да се поръча отделно тук.

ЦвятАнтрацит (RAL 7016)
Разширена ширина200 mm
МатериалPREFA алуминий
Повърхностмазилка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко