Подложка за стрехи RŠ 167 1 bm, CLR, оцветена от двете страни, тъмночервена RAL 3009

Подложката под стрехата е важна част от стрехата, тъй като служи за защита от вятър и държи цялата стреха на място.
Подложка за стрехи RŠ 167 CLR, оцветена от двете страни, тъмночервена RAL 3009
Подложка за стрехи RŠ 167 CLR, оцветена от двете страни, тъмночервена RAL 3009
Подложка за стрехи RŠ 167 CLR, оцветена от двете страни, тъмночервена RAL 3009
Изберете вариант
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Обща цена13,2 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 13,2 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0011541ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Подложка на улука RŠ 167 CLR, оцветена от двете страни, тъмночервена

Основата с развита широчина 167 мм е изработена от ламарина с обща широчина 16,7 см. Използва се при всички сгради, при които покривът трябва да бъде покрит с улуци, особено за покривни материали като асфалтови керемиди, картон, PVC ламарина и др. Подложката е важна част от улука, тъй като служи като ветрозащитен елемент и държи целия улук на място. Улукът се закача зад основата и се заковава само от вътрешната страна, така че покривната настилка впоследствие да припокрие пироните. Поради тази причина улукът не може да се заковава от външната страна като подложка, тъй като пироните ще се виждат и водата може да изтече в кофража. След монтирането на подложката и корниза цялата конструкция се покрива с покривна мембрана IKo ECO, Iko Pro, Iko Pro plus, Bauder TOP TS 40 NSK или Bauder Top UDS 1,5 NSK.

Подготовка на основата под стрехите

Преди да започнете да монтирате основата към кофража, трябва да измерите припокриването с помощта на рулетка. Припокриването на подложката под корниза трябва да бъде приблизително 5 cm по цялата дължина на корнизния ръб.

Закрепване на основата към покрива

Закрепете основата на 20 см от вътрешния ръб с картонени пирони и чук. Материалът, от който са изработени пироните (CU, FeZn и AL), винаги се избира в зависимост от материала, използван при производството на облицовката. Не е необходимо основата да се пробива предварително, картоненият пирон ще премине през материала.
След това закрепете основата от външната страна с картонени пирони. Този път обаче пироните се поставят в средата на разстоянието между пироните в горния ред, вижте снимката. Имайте предвид, че основата има 5 см застъпване върху кофража, така че трябва да поставите пирона на около 7 см от ръба на основата.

Свързване на субстрата

За подложката под стрехите свързването е съвсем просто, просто я поставете върху вече прикрепената подложка и запазете застъпване от поне 5 cm. Това трябва да се има предвид при поръчката на обтекателя, за да имате достатъчно допълнителен материал. След това продължете с фиксирането към покрива, като използвате същата процедура, както при предишната подложка.

Подробен преглед на облицовките в офертата

ЦвятТъмно червено (RAL 3009)
Разширена ширина167 mm
МатериалPREFA алуминий
ПовърхностГладка
ВариантDélka 1 m
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко