Ridge RŠ 333, 3 bm, Боядисан цинк, мъхово зелено RAL 6005

Гредите с развита широчина от 333 мм са подходящи предимно за по-големи сгради, като например семейни къщи. Използва се на билото на покривния материал като негов завършек. подходящ е само за двускатни покриви.
Ridge RŠ 333, Боядисан цинк, Мъхово зелено RAL 6005
Ridge RŠ 333, Боядисан цинк, Мъхово зелено RAL 6005
Ridge RŠ 333, Боядисан цинк, Мъхово зелено RAL 6005
Изберете вариант
Délka 2 bm
Zakázková výroba
Délka 3 bm
Zakázková výroba
Délka 1 bm
Zakázková výroba
Обща цена70,5 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 70,5 bgn MwSt
Zakázková výrobaогъваме и режем
Код0013207ПроизводителSTREFA s.r.o.Гаранция24 месеца

Ridge RŠ 333, Боядисан цинк, Мъхово зелено RAL 6005

Гребенът с развита широчина 333 мм е изработен от ламарина с обща широчина 33,3 см. Той е подходящ основно за по-големи сгради, като например семейни къщи. Този тип се използва само при двускатни покриви, тъй като краят на покритието достига до билото. Като покривен материал могат да се използват ниски покривни материали, които се поставят директно върху кофража. Те включват асфалтови керемиди, пластмасови покрития Capacco и Ekoternit, алуминиеви покрития, картон и др. Полагането на билото се извършва от ръба на покрива в най-ниската точка на билото. Ако билото на покрива е идеално равно, няма значение от коя страна ще започнете полагането на билото. Преди да започнете полагането, първо трябва да монтирате основата под стрехите, самите стрехи, върху които ще легне покривът.Покривната мембрана, подветрената летва, покривния материал и след това билото.

Поставяне на билото на покрива

Гребенът се произвежда с вътрешен ъгъл от приблизително 110°, който е подходящ за всички наклони на покрива, тъй като може лесно да се адаптира към всеки ъгъл. Гребенът трябва да се полага от подветрения ръб на билото, като се използва нивелир от най-ниската точка на билото. Гребенът трябва да е достатъчно широк, за да покрие картонените пирони и краищата на покривния материал. Поставеният по този начин гребен може да се прикрепи към покрива.

Закрепване на билото към покрива

Закрепете гребена с водопроводни винтове, снабдени с гумена шайба. Винаги поставяме болта от външната страна на гребена един срещу друг и тъй като болтовете ще се виждат, ги избираме според цвета на ламарината.
Поставетеводопроводните винтове с EPDM шайба на разстояние 50 cm един от друг, вижте снимката.

Връзка с миди

Свързването е много лесно, просто поставете гребена върху вече прикрепения гребен и запазете застъпването от поне 5 см. Върху гребена не се поставя покривно фолио, поради което съединението не е защитено от изтичане на вода. По тази причина билото трябва да се полага от най-ниската точка на покриваПокривът трябва да се полага от най-ниската точка на покрива, за да не се стича вода върху кофража. След това закрепете всичко плътно във фугата с водопроводни винтове с EPDM подложка.

Подробен преглед на облицовките в офертата

ЦвятЗелен мъх (RAL 6005)
Разширена ширина333 mm
МатериалЛакиран цинк
ПовърхностГладка
ВариантDélka 3 bm
производителSTREFA s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко