Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 80 mm с 1" резба, зелен мъх RAL 6005

Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 80 mm с 1" резба, зелен мъх RAL 6005
Акция
Обща цена337 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 337 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код5878,64 ПроизводителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.Гаранция40 години

Дренаж за дъждовна вода с резба

Казвате, защо да поливаме с дъждовна вода? На първо място това е екологично и най-важното е, че спестявате пари, затова имаме колектор за дъждовна вода за водосточна тръба с диаметър 100 мм с връзка за маркуч. Това е интелигентно решение, при което не е необходимо да превключвате или да сменяте каквото и да било, когато контейнерът се напълни, както е при механичната клапа.

Връзка към маркуча

Всеки стандартен градински маркуч с диаметър 25 mm (1") може лесно да се монтира към конектора за маркуч. Препоръчваме да разкачите маркуча преди зимата. Просто затворете отклонителя с пластмасовата капачка, която е прикрепена към удобна верижка, така че винаги да е под ръка.

Вътрешен изглед

Този изглед отвътре ни показва гениалната система с две черупки, когато е напълнена с вода.време, водата преминава през преливната тръба, така че не е необходимо да се манипулира с дъждоприемната клапа.

ЦвятЗелен мъх
видовеИзход за дъждовна вода
ЦвятЗелен мъх
Тип цвятподобен на RAL 6005
Материалалуминий
ВариантMechově zelená RAL 6005
производителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко