Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 80 mm с резба 1", светлосив P10 RAL 7005

Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 80 mm с резба 1", светлосив P10 RAL 7005
Акция
Обща цена351 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 351 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код5878,65ПроизводителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.Гаранция40 години

Дренаж за дъждовна вода с резба

Казвате, защо да поливаме с дъждовна вода? На първо място това е екологично и най-важното е, че спестявате пари, затова имаме колектор за дъждовна вода за водосточна тръба с диаметър 100 мм с връзка за маркуч. Това е интелигентно решение, при което не е необходимо да превключвате или да сменяте каквото и да било, когато контейнерът се напълни, както е при механичната клапа.

Връзка към маркуча

Всеки стандартен градински маркуч с диаметър 25 mm (1") може лесно да се монтира към конектора за маркуч. Препоръчваме да разкачите маркуча преди зимата. Просто затворете отклонителя с пластмасовата капачка, която е прикрепена към удобна верижка, така че винаги да е под ръка.

Вътрешен изглед

Този изглед отвътре ни показва гениалната система с две черупки, когато е напълнена с вода.време, водата преминава през преливната тръба, така че не е необходимо да се манипулира с дъждоприемната клапа.

ЦвятСветло сив P10
видовеИзход за дъждовна вода
ЦвятСветло сив
Тип цвятподобен на RAL 7005
Материалалуминий
ВариантSvětle šedá RAL 7005
производителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко