Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 120 mm с 1" резба, антрацит P10 RAL 7016

Колектор за дъждовна вода PREFA Ø 120 mm с 1" резба, антрацит P10 RAL 7016
Акция
Обща цена588 bgn с ДДС
Купи
Многократен абонамент 1 бр.
Цена за бр. 588 bgn MwSt
Na objednávkuпоръчваме от производителя
Код5878,80ПроизводителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.Гаранция40 години

Дренаж за дъждовна вода с резба

Казвате, защо да поливаме с дъждовна вода? На първо място това е екологично и най-важното е, че спестявате пари, затова имаме колектор за дъждовна вода за водосточна тръба с диаметър 100 мм с връзка за маркуч. Това е интелигентно решение, при което не е необходимо да превключвате или да сменяте каквото и да било, когато контейнерът се напълни, както е при механичната клапа.

Връзка към маркуча

Всеки стандартен градински маркуч с диаметър 25 mm (1") може лесно да се монтира към конектора за маркуч. Препоръчваме да разкачите маркуча преди зимата. Просто затворете отклонителя с пластмасовата капачка, която е прикрепена към удобна верижка, така че винаги да е под ръка.

Вътрешен изглед

Този изглед отвътре ни показва гениалната система с две черупки, когато е напълнена с вода.време, водата преминава през преливната тръба, така че не е необходимо да се манипулира с дъждоприемната клапа.

ЦвятАнтрацит P10
видовеИзход за дъждовна вода
ЦвятAntracit
Тип цвятподобен на RAL 7016
Материалалуминий
ВариантAntracit RAL 7016
производителPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.
Описание
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Подробни настройкиПозволете всичко